Brändituotteet

Puutuotteella muistijälki asiakkaaseen

Brändituotteemme keskittyvät kestävään kehitykseen sekä kotimaisuuteen. Kaikki tuotteemme valmistetaan kotimaisesta puusta. Lisäksi valikoimamme koostuu tuotteista, jotka on todettu jäävän asiakkaanne käyttöön ja talteen, jolloin tuotteeseen kaiverrettava viesti muistuttaa, mistä tuotteen aikoinaan on saanut.

Tuotteet valmistetaan kotimaisesta puusta. Tarjoamme mahdollisuuden nopeisiin toimituksiin 100-300 kpl tilauserille, jotka toimitamme viikossa tilauksen lähettämisestä.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin! Tilausohje sivun alalaidassa.

Puiset käyntikortit

Puiset käyntikortit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka on 1mm paksua vaneria. Kolmen viilukerroksen ansiosta kortit ovat sekä kestäviä että taipuisia. Ne eivät siis lohkeile lompakossa tai taskussa, ja erilaisuudessaan jäävät kyllä asiakkaallekin talteen. 

 

Kortit voidaan valmistaa yksi- tai kaksipuoleisina.

 

100    kpl erä 1,40 € / kpl
200   kpl erä 1,30 € / kpl
300   kpl erä 1,25 € / kpl

Puiset lasinaluset

Vaaleasta haavasta valmistettua lasinalusta hyödynnät markkinoinnissa erittäin monipuolisin keinoin! Siihen voidaan kaivertaa pienpanimon logo, viinitilan yhteystiedot tai vaikka kutsu myöhemmin järjestettävään tapahtumaan: Tule keikalle, oma lasinalunen mukaan! Lasinalunen voidaan myös leikata toivottuun muotoon tiettyjen reunaehtojen mukaan.

Lasinalusen koko on 100x100mm ja saatavilla neliönä, ympyränä tai vaikka logon muotoon leikattuna.

 

        100 kpl erä 1,85 € / kpl

        200 kpl erä 1,65 € / kpl
        300 kpl erä 1,59 € / kpl

Puiset paistinlastat

Todellinen käyttöesine, joka kaivetaan kotona esille aterinkaapista kun se pihvi pitää saada käännettyä! Kotimainen haapa on paistinlastan materiaalina erinomainen, sillä se on joustavaa ja kestävää puumateriaalia. Se kestää pitkään käytössä ja peseminenkin on helppoa juoksevan veden alla. 

Paistinlastan saa kaiverrettuna omalla logolla vaikkapa sen varteen. Miksei siihen saisi vaikka leivonta-ohjetta merkittyä lastaosaan. Ei kuitenkaan turhan pitkää sellaista.

 

100 kpl erä 4,45 € / kpl
200 kpl erä 3,95 € / kpl
300 kpl erä 3,70 € / kpl

Voiveitset

Siinä se aina osuu silmiin, margariinipaketin päällä.

Voiveitsemme on mitoitettu sopimaan kyljelleen paketin päälle. Tällöin voiveitsen varressa oleva kaiverrus osuu aina silmiin, kun voileipää tekee mieli. Asiakkaasi muistaa jälleen, mistä sitä hyvää leipää, tai tämän hyvän voiveitsen, saikin.

Kuten paistinlasta, on voiveitsikin kotimaista vastuullista haapaa joka kestää käytössä pitkään sekä on helppo pestä juoksevan veden alla.

 

        100 kpl erä 1,65 € / kpl

        200 kpl erä 1,47 € / kpl
        300 kpl erä 1,39 € / kpl

Tilaus- ja aineisto-ohje

Voit tehdä tilauksen helposti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juho@valkila.net

Liitä mukaan logosi painokelpoisessa muodossa ja kirjoita viestikenttään tuotteet jotka haluat tilata, tilausmäärät ja toimitus- sekä laskutustietonne.

Jos haluat tiedustella tuotteista tai sinulla on muuta kysyttävää, voit käyttää sivun oikeasta laidasta löytyvää chattia tai lähettää sähköpostia yllä olevaan osoitteeseen tai soittaa 040 755 3825.

Osoite

Jaakontie 1, 39200 Kyröskoski

Soita meille

sähköposti