Logosi muotoinen tuote

Aina liikelahjaan logon on saanut.
Nyt logo on se liikelahja.

 

Suomalaisilla yrityksillä on käytössään upeita logoja. Ne edustaa usein yritykselle tärkeitä arvoja tai kuvastaa jotakin yrityksen toiminnan osa-aluetta kuten materiaalia, työkalua, symbolia tai maskottia.

Oletteko miettineet, millaisen tuotteen teidän logostanne saisi?
Vaihtoehtoja on vaikka kuinka, ja lähes jokaisesta logosta voi tehdä tuotteen.

Onko teillä jo valmis ajatus tuotteesta, joka voitaisiin toteuttaa logostanne? Lähetä ideasi meille alla olevalla lomakkeella ja muista lisätä yhteystietosi mukaan!

Toteutusta varten tarvitsemme logonne painokelpoisessa muodossa (vektorina) sekä graafisen ohjeistuksen esimerkiksi käytettävistä fonteista.

Asiakascase: Tampereen Ilves

Olemme tehneet yhteistyötä perinteisen urheiluseuran kanssa jo yli vuosikymmenen ajan. Ajatus yhteistyöstä lähti meiltä, kun pohdimme uusia keinoja hyödyntää laserkaiverruksen ja -tekniikan mahdollisuuksia. Ilveksen vuonna 1962 käyttöön ottama logo oli haastava toteuttaa sen monien mutkien ja kaarteiden vuoksi, mutta lopulta siihenkin löydettiin ratkaisu.

Löylymittarien lisäksi ilvekselle on vuosien saatossa toimitettu saman logon muotoon valmistettuja seinäkelloja, lasinalusia, joulukuusen koristeita ja vaikka mitä.

Tuotteemme menevät pääasiassa Ilveksen fanituotemyyntiin ja ne löytyvät seuran oman Ilves-Kaupan lisäksi Ilveksen omasta verkkokaupasta sekä valikoiduista myymälöistä Tampereella.

Soita meille

040 755 3825

lähetä sähköpostia

juho@valkila.net

15 + 7 =