Päivitä käyntikorttisi 
puisiin käyntikortteihin!

Hämeenkyröläistä käsityötä

aina omanlainen

Puiset käyntikortit valmistetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan, ja aineistona voidaan käyttää samoja tiedostoja, joita on käytetty pahvisten käyntikorttien valmistuksessa.

Lue lisää

kotimaista käsityötä

Käytämme vain kotimaisia raaka-aineita. Käytämme Koskisen Oy:n ohutviiluvaneria, jota on saatavilla 0,6, 0,8 ja 1,00mm vahvuuksina.

Jokainen kortti hiotaan ja viimeistellään erikseen käsin laseroinnin jälkeen.

Käyntikortit myös qr -koodilla

Qr -koodi voidaan merkitä kortteihin, ja niiden avulla asiakas ohjata vaikkapa suoraan kotisivuillenne tai soittamaan teille. Mahdollisuuksia on rajattomasti!

Lue lisää

Osoitteemme

Jaakontie 1
39200 Kyröskoski

Ota yhteyttä

juho@valkila.net
040 755 3825

tuotantomme

Palvelemme kaikenkokoisia asiakkaita emmekä pelästy suurtakaan tilausta.

Puisten käyntikorttien minimitilaus on 100kpl per yhteystieto. Tämä tarkoittaa sitä, että voitte tilata kortteja kerralla useammalle henkilölle, ja saatte tarjouksen kokonaismäärän mukaan. Tuotesivulla on annettu hinnat muutamalle eri kappalemäärälle ja runsaasti tietoa tuotteesta.

”Juho Valkilan tekemät koivuviiluiset käyntikortit ovat olleet erinomainen markkinointimateriaali, joka tukee Pudasjärven brändiä Suomen hirsipääkaupunkina. Ne maksavat 20 kertaa enemmän kuin paperiset, mutta koska niiden huomioarvo on enemmän kuin 50-kertainen, sijoitus on hyvinkin kannattava! Juho on lisäksi osaava ja luotettava kumppani.”

Aila Ryhänen

Asiakas

Onnelliset asiakkaat

…tekevät myös meidät onnellisiksi

osoitteemme

Jaakontie 1, 39200 Kyröskoski

soita meille

sähköpostita