Puutarrat

Puutarralla suljet pakkaukset ja pussukat, koristelet tuotteesi ja liikkeesi ikkunat

Puutarra on koivuviilua, jonka toisella puolella on tarra. Se on vain 0,3mm paksua, joten se on notkeaa ja taipuisaa. Puutarra voidaan laserkaivertaa kuten mikä tahansa muukin puu tai vaneri, joten se soveltuu hyvin myös kylttien valmistukseen.

Puutarralla voidaan toteuttaa vaikka ruokalista ravintolan pöytään.

Puutarralla on lukuisia eri käyttökohteita. Se on myös mainio materiaali verhoilla ja päällystää erilaisia kohteita. Ei ole ongelma tilata meiltä lasermerkattua puutarralevyä, jonka voitte sijoittaa vaikkapa messuosastoon sopivaan paikkaan.

Valmistamme myös sisustustarroja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Mainoskyltti liikkeemme ikkunaan

Lue lisää

Puutarran liima ottaa hyvin kiinni lasiin, joten se toimii mainiosti tässä tarkoituksessa. Viilu ei kuitenkaan itsessään ole sään, ja varsinkaan vedenkestävää, joten suosittelemme puutarran sijoittamista katoksen alle. Tutkimme myös erilaisia pintakäsittelytapoja parhaillaan.

Haluamme puutarralla logon tuotteeseemme

Lue lisää

Ei ongelmaa! Puutarran liima ottaa hvin kiinni erilaisiin materiaaleihin. Sitä on jo käytetty mm. tuoksukynttilöiden laseissa, ja tarra kestää hyvin myös lämpöä.

Kuinka logomerkkaus onnistuu puutarraan?

Lue lisää

Logokaiverrus puutarraan onnistuu samoin kuten mihin tahansa muuhunkin viiluun tai vaneriin. Tosin kun puuta on tarrassa vähän, vain sen 0,3mm kerros, jää kaiverrus hieman totuttua vaaleammaksi.

osoite

Jaakontie 1, 39200 Kyröskoski

Soita

Sähköposti