Kodin Design

Etsitkö sopivaa kotimaista tuotetta liikelahjaksi, tässä oivia ideoita. Tilaa verkkokaupastamme tai lähetä tarjouspyyntö sivun alareunasta!

Osmia -tuoksukynttilä

Osmia -tuoksukynttilä logokaiverrettavalla puisella kannellaLuonto tuoksuina lähelläsi! Osmian valmistamat tuoksukynttilät tuovat ihanat, teemaan sopivat tuoksut kotiisi. Saatavilla on yhdeksää erilaista tuoksua, Jouluyöstä kesäyön tuoksuun.

Meillä valmistettuihin tuoksukynttilöiden kansiin voidaan kaivertaa haluttu teksti tai logo. Kysy lisää!

 

 

Kelo löylykauha

Uniikki KELO -löylykauhaAina uniikki! Löylykauha on jokaisen saunan vakiovaruste. Meidän malli tekee siitä aina yksilöllisen, kun kauhan kahva valmistetaan lapin kelohongan oksasta. Koska haluamme varmistua tuotteen pitkästä iästä, kauhan kuppi on kuparia ja varsi ruostumatonta terästä. Näin kauha kestää kosteutta pitkään, eikä kuppiosuus halkea kosteudesta.

 

 

Luonnonpuu leikkuulauta liikelahjaksi

Luonnonpuinen leikkuulauta liikelahjaksiLämpökäsitelty koivu on erinomainen materiaali leikkuulaudoissa. Se on erittäin kestävä materiaali, joka ei käytössä juurikaan elä eli väännä.
Meidän leikkuulautamallimme on yksinkertaisen kaunis malli. Sitä ei valmisteta liimalevystä vaan suoraan pitkästä tavarasta. Lisäksi jätämme yhdelle pitkälle sivulle koivun kaarnan altalöytyvän luonnonpuureunan, joka tekee jokaisesta laudasta uniikin. Liikelahjaksi leikkuulauta on sopiva, paksuudeltaan se on noin 3cm, eli sen toimitus onnistuu postin pienlähetyksenä.

 

 

Luonnonpuinen löylymittari

Kustomoitu löylymittariKuten leikkuulauta yllä, luonnonpuulaudasta saadaan aikaan myös uniikkeja löylymittareita. Tässä kuvassa on Kokkolan Asuntomessujen löylymittari, jollaisia toimitimme yhden jokaiseen asuntomessualueen asuntoon.

Löylymittarissa on kaiverruspinta-alaa paljon, ja se voidaan kustomoida asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asteikko-pohjaan voidaan kaivertaa vaikkapa logo tai toimialaan sopivan työkalun kuva.

 

Luonnonpuinen Seinäkello

Logokkaiverrettu seinäkelloSeinäkellotkin onnistuvat. Kuten löylymittarissa, kellotaulun pohjana voidaan käyttää vaikkapa logoa tai muuta yrityksen toimintaan kuuluvaa kuvaa. Aina uniikki tuote, jonka kelpaa antaa asiakkaalleen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Osmia -löylyntuoksusetti

Osmia löylyntuoksusettiJos kaipaat löylyihin kesäistä koivun tai vaikkapa tervantuoksua, on tämä setti juuri sopiva. Osmian valmistamista tuoksutipoista löytyy takuulla sopiva jokaiselle, sillä tuoksuja on olemassa 10 erilaista. Me pakkaamme kolme asiakkaan valitsemaa tuoksua puiseen rasiaan, joka on helppo kiinnittää saunan tai suihkutilan seinään. Rasia omalla logolla tottakai.

 

 

Lähetä tarjouspyyntö!

Error: Contact form not found.