Vaalituotteet

Kampanjatuotteiksi ja varainhankintaan

Eduskuntavaaleihin on aikaa enää muutama kuukausi. Nyt voit erottua eduksesi kampanjoinnissa sekä helpottaa kampanjan varainhankintaa kotimaisilla, puisilla tuotteilla.

Tarjoamme tuotteita laajalla skaalalla joista jokainen löytää itselleen sopivan tuotteen. Lisäksi tilausmäärämme ovat kohtuullisia sekä hinnoittelumme avointa.

Kaikki tuotteemme on merkittävissä halutulla tekstillä, kuvalla, valokuvalla ja vaalinumerolla. Palveluumme kuuluu aineiston luominen tuotteisiimme veloituksetta, asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

Mikäli tarve tuotteille on suuri, pyydä tarjous!

Tilaukset ja tiedustelut: juho@valkila.net ja 0407553825.
Meidät tavoittaa hyvin myös sosiaalisten medioiden yksityisviestien kautta.

Puiset käyntikortit

Puiset käyntikortit valmistetaan kotimaisesta ohutviiluvanerista, joka on 1mm paksua vaneria. Kolmen viilukerroksen ansiosta kortit ovat sekä kestäviä että taipuisia. Ne eivät siis lohkeile lompakossa tai taskussa, ja erilaisuudessaan jäävät kyllä asiakkaallekin talteen. 

 

Kortit voidaan valmistaa yksi- tai kaksipuoleisina.

 

100    kpl erä 1,40 € / kpl
200   kpl erä 1,30 € / kpl
300   kpl erä 1,25 € / kpl

Puiset viivottimet

Puiset viivottimet ovat vieneet ehdokkaan eduskuntaan kolmissa viime eduskuntavaaleissa! 15cm pitkä viivoitin on näppärä, taskuun sopiva tuote joka jää käyttöön ja ponnahtaa kuluttajan silmille laatikosta tai penaalista aika-ajoin. Laserkaiverretulla viestillä varustettu viivoitin muistuttaa ehdokkaasta vielä vuosia kampanjoinnin jälkeenkin.

 

100    kpl erä 1,40 € / kpl
200   kpl erä 1,30 € / kpl
300   kpl erä 1,25 € / kpl

logosimuotoinen löylymittari

Löylymittarit ovat nyt saatavilla muotoiltuina! Löylymittarit voidaan muotoilla puolueen logon tai vaikkapa kampanjaanne vahvasti kuuluvan esineen tai teeman mukaisesti. Mittariin voidaan myös lisätä vaaliteemojanne teksteina tai muina elementteinä.

Löylymittarit valmistetaan lämpökäsitellystä männystä, mittarin taakse asetetaan ripustuslenkki.

100    kpl erä 19,75 € / kpl
200   kpl erä 18,30 € / kpl
300   kpl erä 16,25 € / kpl

Puiset lasinaluset

Vaaleasta haavasta valmistettua lasinalusta hyödynnät markkinoinnissa erittäin monipuolisin keinoin! 

Lasinalunen voidaan myös leikata toivottuun muotoon tiettyjen reunaehtojen mukaan.

Lasinalusen koko on 100x100mm ja saatavilla neliönä, ympyränä tai vaikka logon muotoon leikattuna.

 

        100 kpl erä 1,85 € / kpl

        200 kpl erä 1,65 € / kpl
        300 kpl erä 1,59 € / kpl

Puiset paistinlastat

Todellinen käyttöesine, joka kaivetaan kotona esille aterinkaapista kun se pihvi pitää saada käännettyä! Kotimainen haapa on paistinlastan materiaalina erinomainen, sillä se on joustavaa ja kestävää puumateriaalia. Se kestää pitkään käytössä ja peseminenkin on helppoa juoksevan veden alla. 

Paistinlastan saa kaiverrettuna omalla logolla vaikkapa sen varteen. Miksei siihen saisi vaikka leivonta-ohjetta merkittyä lastaosaan. Ei kuitenkaan turhan pitkää sellaista.

 

100 kpl erä 4,45 € / kpl
200 kpl erä 3,95 € / kpl
300 kpl erä 3,70 € / kpl

Voiveitset

Siinä se aina osuu silmiin, margariinipaketin päällä.

Voiveitsemme on mitoitettu sopimaan kyljelleen paketin päälle. Tällöin voiveitsen varressa oleva kaiverrus osuu aina silmiin, kun voileipää tekee mieli. Asiakkaasi muistaa jälleen, mistä sitä hyvää leipää, tai tämän hyvän voiveitsen, saikin.

Kuten paistinlasta, on voiveitsikin kotimaista vastuullista haapaa joka kestää käytössä pitkään sekä on helppo pestä juoksevan veden alla.

 

        100 kpl erä 1,65 € / kpl

        200 kpl erä 1,47 € / kpl
        300 kpl erä 1,39 € / kpl

Tilaus- ja aineisto-ohje

Voit tehdä tilauksen helposti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juho@valkila.net.  Hintoihin lisätään Alv 24%.

Liitä mukaan logosi painokelpoisessa muodossa ja kirjoita viestikenttään tuotteet jotka haluat tilata, tilausmäärät ja toimitus- sekä laskutustietonne.

Jos haluat tiedustella tuotteista tai sinulla on muuta kysyttävää, voit käyttää sivun oikeasta laidasta löytyvää chattia tai lähettää sähköpostia yllä olevaan osoitteeseen tai soittaa 040 755 3825.

I

Osoite

Heiskankuja 1, 39100 Hämeenkyrö

Soita meille

sähköposti