[]

Vakuuta asiakkaasi puisilla korteilla

Puinen käyntikortti on tuote, jolla on helppo tehdä vaikutus.
Sen uniikki koivupinta mutta ohut, taipuisa olemus laittaa hämmästelemään, miten se voi olla puuta.

[/]

Puiset kortit

Puinen kortti taipuu monenlaiseen käyttöön. Sitä voidaan käyttää mm. käyntikortteina ja lahjakortteina, mihin vain mielikuvistus taipuukaan.

Valmistamme puisia käyntikortteja suomalaisesta ohutviiluvanerista, joka on FSC -sertifikoitua vaneria Yleisimmät vanerin vahvuudet ovat 0,8 ja 1,2mm.

Vanerin lisäksi tarjoamme kortteja kokopuusta, esimerkiksi lämpökäsitellystä koivusta, haavasta sekä tervalepästä.

 Tiedot puulle siirretään laserkaivertamalla, eli  niitä ei paineta. Tällöin myöskään värejä ei puupinnalle saada, vaan kaiverrus tulee aina hieman tummempana kuin itse puupinta on.

Sen sijaan laserilla voidaan tehdä läpileikkauksia vaikkapa logosta tai määrittää kortin muoto halutuksi, esimerkiksi pyöristetyksi nurkiksi tai miksei vaikka kokonaan pyöreiksi korteiksi.

Myöskään kortin kokoa ei tarvitse rajoittaa, onhan työstettävän arkin koko 600x300mm.

 

Minusta

Olen 32 -vuotias kahden pienen pojan isä Hämeenkyröstä. Tein puutöitä jo nuorella iällä, kuulemma olin hyvin tarkka vatupassimies lapsuudenkotini ulkovuoriremontissa neljänvanhana.

Vuodet vieri, ja vietin aina vaan aikaa isäni perustaman puusepänliikkeen toiminnassa mukana. Opintoni kuitenkin suuntasin tietotekniikaan ja tietojenkäsittelyyn.

Vuodesta 2009 olen kuitenkin ollut onnekkaassa asemassa voidessani yhdistää sekä puusepäntyöt että tietotekniikan – omistanhan nykyisin tietokoneella toimivan puusepänliikkeen.

Työssäni osoitan, että Suomessa kyetään oikeilla menetelmillä valmistamaan puisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan – eritoten siis sarjatuotantona. Vuosien aikana se on vaatinut lukemattomia työtunteja – mutta kaikki oppi on otettu vastaan ja hyödynnetty. Palvelemme aivan kaikenkokoisia yrityksiä emmekö kaihda haasteita saati kappalemäärää – mutta pidämme realismin mukana tuotantoajoissa.

”Juho Valkilan tekemät koivuviiluiset käyntikortit ovat olleet erinomainen markkinointimateriaali, joka tukee Pudasjärven brändiä Suomen hirsipääkaupunkina. Ne maksavat 20 kertaa enemmän kuin paperiset, mutta koska niiden huomioarvo on enemmän kuin 50-kertainen, sijoitus on hyvinkin kannattava! Juho on lisäksi osaava ja luotettava kumppani.”

Aila Ryhänen

Pudasjärven kaupunki

Puiset kortit soveltuvat:

 

Käyntikorteiksi

Asiakas saa tapaamisella hypisteltävää ja ihmeteltävää. Ei kaikilla ole puisia käyntikortteja.

Kantiskorteiksi

Kortteihin voidaan kaivertaa qr -koodi tai upottaa siru.

lahjakorteiksi

Vähän isompi kortti, jolla kaiverretaan logo, voimassaoloaika ja euromäärä

kutsukorteiksi

Suunnitellaan yhdessä tilaisuuteen sopivaksi!

Referenssejä

Kiinnostuitko korttituotteistamme? Lähetä tarjouspyyntö tällä lomakkeella, lähetä sähköpostia juho@valkila.net tai soita 040 755 3825!

14 + 10 =