Valkila Oy

YRITTÄJÄESITTELY

Olen tehnyt puutöitä koko ikäni. Muistan kuinka vanhempani kertoivat juttua Juhosta, joka osallistui jo neljän vanhana kotitalon ulkovuoriremonttiin vatupassi kädessä. Kuuden vanhana vatupassi oli vaihtunut kirveeseen, kun saunapuut piti saada klapeiksi.

Olen aina liikkunut luonnossa. Kalastanut, suunnistanut, marjastanut. Metsä on kuin toinen kotini, jossa tunnen rauhoittuvani ja rentoutuvani. 

Kymmenvuotiaana osallistuin jo isäni perustaman toiminimen töihin, jos en muuten niin puruimurin letkua kannattelemalla. Pian kuitenkin  jo tein tuotteiden viimeistelyhiontaa. Työnjälkeäni kehuttiin ja innostuin kädentaidoista aina vain lisää.

Yläasteella valitsin valinnaisiksi oppiaineiksi kitaranrakennuksen sekä huonekalurakennuksen. Pienistä virheitä huolimatta lämpökäsitellystä koivusta valmistamani Telecaster on saanut kehuja eturivin muusikoilta saakka. 

Yläasteen aikana kiinnostukseni tietokoneisiin myöskin heräsi. Tuohon aikaan kaikki laserkaiverrukset teetettiin muualla, ja otin työkseni käsitellä saapuneet logot harmaasävyisiksi valmiiksi, jottei kaiverrukset tehneen yrityksen tarvinnut nähdä niiden kanssa niin paljoa vaivaa. Pian tuli myös eteen päätös valita mihin opintoihin suuntaan peruskoulun jälkeen, jolloin valitsin Ikaalisten kauppaoppilaitoksen tietojenkäsittelyn perustutkinnon.

Opiskelujen aikana sain ensimmäisen oman tietokoneeni, jonka kanssa aloin viettämään aina vain enemmän aikaa. Kiinnostuin vektorigrafiikasta, kotisivujen tekemisestä sekä erilaisista käyttöjärjestelmistä. Opettelin asioita oma-aloitteisesti ja pian onkin siinä pisteessä, että olin rakentanut oman, tietojen pelastamiseen rikkoutuneesta tietokoneesta tarkoitetun, cd -levyltä käytettävän käyttöjärjestelmän. 

Pian armeijan jälkeen tuli vastaan kysymys, mitä haluaisin alkaa tekemään. Minulla oli mahdollisuus hakeutua opintoihin tai ryhtyisin yrittäjäksi. Valitsin jälkimmäisen.

Tällä tiellä olen ollut vuodesta 2009. Kokenut sekä yrittäjyyden hienoimpia hetkiä, mutta myös ne kovimmat aallonpohjat. 

Olen asettanut missiokseni yhdistää metsän, luonnollisuuden, nykyaikaiseen, moderniin puusepäntyöhön. Se tarkoittaa tietokoneohjattua puun työstämistä joka täydennetään käsin viimeistelyllä, jolloin saadaan paras lopputulos aikaiseksi.

Olen keskittynyt palvelemaan yrityksiä. Toimin parhaiten silloin, kun saan valmistaa tuotteita sarjatuotantona ja pitää laadun korkeana. Toki palvelen myös kuluttaja-asiakkaita verkkokauppani kautta. Kuluttajien keskuudessa suosituimpia tuotteitani ovat puiset valokuvataulut, joilla muistetaan tärkeää henkilöä tämän merkkipäivinä.

Yrityksiä palvelen markkinointimateriaalien, pakkausten sekä alihankintapalveluiden kautta. Myös tuotteet jälleenmyyjille, olipa kyseessä jälleenmyynti kuluttajille tai yrityksille on tuttua juttua. Toimin joustavasti jokaisen projektin kohdalla ja pyrin löytämään jokaiseen ongelmaan ratkaisun.

Kiitos kun olet lukenut tänne saakka! Olisi mukavaa jatkaa tutustumista, joten otathan sometilini seurantaan! Ne kaikki löydät kätevästi linktree -sivuni kautta!

 

-Juho