Viinipullolaatikko

Uudet viinipullolaatikot ovat uudella elosarana -tekniikalla valmistettuja rasioita, joissa on uusi vallankumouksellinen sulkemistekniikka. Viinipullolaatikko sisältää vain viisi eri osaa, ei myöskään metallisia saranoita tai lukkoja, vaan rasiat suljetaan painamalla ne yläosastaan “suppuun”. Molemmat uudet laatikot ovat myös täysin liimattomia ja valmistettu vaaleasta koivuvanerista.

Pystymallin viinipullolaatikko on toteutettu perinteisillä sormiliitoksilla. Laatikon yläosasta löytyy kuitenkin elosarana jokaiselta neljältä sivulta ja sormenreikä, josta laatikkoa on helppo kantaa.

Pystymallin viinipullolaatikko on suunniteltu 0,75l viinipullolle.

 

 

 

Elosarana -viinipullolaatikkoToinen viinipullolaatikko on muotoiltu käsilaukuksi. Viinipullo tulee laatikkoon vaakatasoon ja pysyy tukevasti paikoillaan laatikon pohjassa olevien telineiden avulla. Laatikko toimii muutoin kuten pystymallin laatikkokin, mutta tästä mallista löytyy kahva koko kädelle. Myös tämäkin laatikko on valmistettu vain viidesta eri osasta.

 

 

 

Viinipullolaatikko mittatilauksesta ja personoituina

Suunnittelemme ja valmistamme rasioitamme myös mittatilauksesta asiakkaiden tarpeisiin. Meiltä voit siis tilata viinipullolaatikon juuri omalle pullollesi sopivana ja omilla grafiikoillasi! Molemmissa laatikoissa on paljon pinta-alaa erilaisille personoilleille joiden ei tarvitse välttämättä olla vain pelkkä logo. Samalla tyylillä laatikoita voidaan valmistaa myös muillekin tuotteille; samantyylinen laatikko toimii hyvin myös vaikka rommeille ja konjakille, kunhan laatikon muotoilee pullolle sopivaksi. Elosarana -laatikoita on myös muita, kuten konvehtirasioita ja pieniä lahjarasioita!
Elosarana -rasiat valmistetaan vaaleasta koivuvanerista ja rasioiden osat leikataan irti laserilla. Tämä nopeuttaa tuotantoa ja varmistaa se, että jokaisen laatikon mitat ja tyyli pysyy samoina: Laser on tietokoneohjattu laite. Kaikki rasiat kuitenkin viimeistellään käsin, ne hiotaan ja viimeistellään antamaan viimeinen silaus. Personointi niin ikään tapahtuu laserilla, joka toimii myöskuin painokone. Laser kuitenkin kaivertaa, ei paina.

Lue elosarana -rasioitamme lisää blogistamme!

Ottakaa rohkeasti yhteyttä soittamalla Juholle tai vaikkapa lähettämällä viestin tällä alla olevalla lomakkeella:

Error: Contact form not found.