Puulaatikot

Kun tarvitset puista pakkausta

Valmistamme mittatilauksesta puisia rasioita. Halusitpa silkinpehmeää pintaa tai rouheampaa ulkonäköä, meiltä onnistuu kaikki 20 vuoden kokemuksella.

Edistyneen lasertekniikan ansiosta tuotantomme on nopeaa ja laadukasta. Valmistammekin rasioita monenlaisiin eri tarkoituksiin niin myyntipakkauksiksi, lahjoiksi kuin erikoiserien markkinointiin.

Valmistamme rasioita joustavia määriä tarpeen mukaan.

Ota meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa

Teillä on visio pakkauksesta. Me taas tiedämme miten visionne kannattaa toteuttaa. Yhteistyöllä pääsemme parhaimpaan lopputulokseen kaikista nopeiten.

Tarvitsitpa sitten pakkausta tuotteellesi, lahjalaatikkoa henkilöstöllesi tai jos kaipaat sopivaa puulaatikkoa myyntiin, ota yhteyttä.

Tutustu jo valmistamiimme pakkauksiin alla!

 

Haluamme jotain muuta kuin neliskulmaisen laatikon.

Lue lisää

Tämän vuoden alusta olemme valmistaneet myös niin kutsuttuja elosarana -rasioita, jonka saman tekniikan avulla voidaan muotoilla rasia lähes miten vain. 

Haluamme saranoidun rasian, mutta emme samanlaista kuin kuvissa

Lue lisää

Meillä on suora yhteys useaan saranoita ja lukkolaitteita valmistaviin tehtaasiin, ja täten saatavilla on monenlaisia saranoita. Läheskään kaikki lukkolaitteet eivät ole kiristäviä, kuten esimerkiksi perhorasioidemme ovat.

Tuotteemme tarvitsee pakkauksen, jossa lokerointi.

Lue lisää

Meillä on kokemusta lokeroiduista rasioita jo viime vuosituhannen puolelta. Pystymme valmistamaan rasioita millin kymmenesosan tarkkuudella lokeroituna, kiitos laserin. 

11 + 1 =

osoitteemme

Jaakontie 1, 39200 Kyröskoski

Soita

Meilaa meille