– Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna, jonka maksuehtoja sovelletaan

– Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat tuotteittain. Toimitusaika pyritään kertomaan jokaisen tuotteen kohdalla sen omalla tuotesivulla tai otamme asiakkaaseen yhteyttä henkilökohtaisesti. Pikatilauksissa varmista tuotteen saatavuus tietyllä aikajänteellä.

– Tilaaja voi palauttaa ostamansa tuotteen 7vrk sisällä tuotteen toimituksesta veloituksetta, ja 14vrk sisällä maksamalla postikulut. Tämä palautusehto ei koske yksilöllisesti personoituja tuotteita

– Ennen tuotteen palauttamista asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Valkila Oy:n asiakaspalveluun joko sähköpostitse, chatin kautta tai puhelimitse ja sopia palautuksesta.

– Tavanomainen palautuskäytäntö ei koske asiakkaan toiveiden mukaisesti personoituja tuotteita. Mikäli personoidussa tuotteessa on virhe, muutoin viallinen tai se on kuljetuksessa vaurioitunut, pääsääntöisesti toimitamme uuden tuotteen tilalle.

– Viallisesta tuotteesta asiakkaan tulee toimittaa Valkila Oy:n asiakaspalveluun vähintään kuva tuotteesta tai muutoin todistaa virhe tuotteessa.

– Pidätämme oikeuden pyytää asiakasta palauttamaan vioittuneen tuotteen meille ennen uuden valmistusta ja toimittamista.

Toimitustapoina Posti sekä Matkahuolto