Elosarana viinipullolaatikkoKulunut kevät on ollut vauhdikasta aikaa, sillä talouden kohdentumisen seurauksen kohonnut työtilanne on pitänyt kiireisenä. Sen lisäksi olemme työskennelleet tuotekehityksen parissa, jonka ensimmäisiä hedelmiä esittelemme tässä postauksessa. Uutuuksista löytyy viinipullolaatikko, konvehtirasia…

Sydän -konvehtirasia

Tutustuimme viime vuoden lopulla uuteen koivuvaneriin, joka on tavanomaisesta suomalaisesta vanerista poiketen huomattavasti helpompaa työstää laserillamme. Saimme sitä haltuumme ja teimme muutamia kokeiluja, ja huomasimme sitä voivan taivuttaa tekemällä siihen tietynlaisia viiltoja. Syntyi elosarana -rasiat.

Elosarana mahdollistaa sellaisten tuotteiden valmistuksen joihin halutaan pyöreitä muotoja. Se myös mahdollistaa rasioiden valmistamisen vähemmällä osamäärällä, kun elosaranalla voidaan laatikko sulkea, useammalla eri tavalla. Rasiat ovat kevyitä ja tukevia, jotkut mallit ovat myös kasattu ilman liimaa.

 

Puinen sydän -lahjarasia

Sydän -konvehtirasia Sydän -konvehtirasia

 

 

 

 

 

Sydämen mallinen rasia oli ensimmäinen valmis rasia, jossa käytettiin elosarana -tekniikkaa. Sen kyljessä näkyvät viillot tekevät kyljet taipuisaksi ja liitokset sen pohjassa ja yläreunassa tukevoittavat sen paikoilleen. Rasia on isokokoinen, ja sinne mahtuu paljon herkkuja sisään.

Viinipullolaatikko

Tämä viinipullolaatikko on suunniteltu 0,75l pullolle. Laatikkoon tarvitaan vain viisi eri osaa, sillä erillistä kantta ei tarvita: Viinipullolaatikko suljetaan painamalla sen yläosa suppuun. Laatikko on vankkarakenteinen ja kestää monta käyttökertaa, lisäksi se voidaan personoida kaiverruksin.

Käsilaukku -viinipullolaatikko

Tämäkin laatikko on suunniteltu 0,75l viinipullolle. Tässä laatikossa viini sijaitsee vaakatasossa ja laatikko on helppo kantaa kahvasta. Tämäkin viinipullolaatikko on valmistettu vain viidestä osasta. Laatikon pohjalla on tuet viinipullolle, mutta laatikosta on myös toinen versio jossa niitä ei ole. Tällöin laatikkoon voi pakata myös muita tuotteita.

Pienet lahjarasiat

Ostitko lahjan bellapuodista, mutta jäitkö rasiaa vaille? Hanki samasta verkkokaupasta myös nätti puinen lahjarasia, joita tällä hetkellä on kahta eri kokoa. Lisää, suurempia lahjarasioita on myös tulossa. Nämä rasiat voidaan merkitä halutulla tekstillä elosaranan alle.

Elosarana -rasiat myös omalle tuotteellesi

Kuten aiemmatkin rasiamme, myös elosarana -rasioita valmistetaan mittatilauksesta ja personoidaan jokaiselle tuotteelle sopivasti. Tuotantotekniikkamme mahdollistaa suuremmatkin sarjatuotannot ja graafiset merkinnät laserkaivertimella. Ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa lomakkeella tässä alla:

[contact-form-7 id=”487″ title=”Elosarana rasiat”]

Kuvat: Paula Kinnunen