Sydän suklaarasiaUusi elosarana -tekniikka mahdollistaa pyöreiden muotojen tekemisen aiemmin vain neliskanttisiin rasioihin. Elosaranaa voidaan muotoilla lähes miten vain, kunhan sen omat rajoitteet otetaan huomioon. Tässä suklaarasiassa on hyödynnetty elosaranaa taivuttamalla se sydämen muotoiseksi, ja tukemalla se pohjan lisäksi ylhäältä. Kansi on suora, ja sen sisäpuolella on sydämen muotoinen kehys, jolla kansi pysyy tukevasti paikoillaan. Sydämen mallinen suklaarasia säväyttää!

 

Sydän suklaarasiaTarjoamme tätä rasiaa kuluttajille verkkokaupassamme tyhjänä, yrityksille taasen omien tuotteidensa myyntipakkaukseksi. Rasia on suuri, ja siinä on paljon kaiverrustilaa kannessa, sivuilla sekä pohjassa.

Rasia valmistetaan koivuvanerista, jonka ansiosta rasia on kevyt ja sävyltään vaalea. Rasia on myös tukeva, osat kiinnitetään toisiinsa sormiliitoksin.

 

Sydän suklaarasiaKuluttajat voivat verkkokaupassa tilata omanlaisensa kaiverruksen rasian kanteen, yritykset voivat personoida koko laatikon halutunlaisekseen. Rasiat on olemassa myös muutama pienempi versio, jotka ovat vielä toistaiseksi työn alla.

Rasioita ei ole pintakäsitelty mitenkään, joten suosittelemme pakkaamaan rasiaan tuotteita, jotka ovat itsessään omassa pakkauksessaan.

 

Ei sinne pakko suklaata ole laittaa..

Vaikka tässä sivulla ollaankin puhuttu pelkästään suklaarasiasta, mikään ei estä rasiaan pakkaamasta jotain muutakin. Voit hankkia tuotteita rasian sisälle oman makusi mukaan lahjansaajaa ilahduttamaan. Riittää, että tiedät mihin rasiansaaja suhtautuu intohimoisesti, sen löytäminen sydämen mallisesta rasiasta ilahduttaa.

Vielä personointi rasian kanteen takaa lahjan henkilökohtaisuuden  ja sen merkitys nousee.

 

 

 

 

Sydänrasiat yrityksille, personoituna sopivaksi

Sydänrasiassa on valtava pinta-ala kaikenlaisille laserkaiverruksille. Haluatpa muistaa henkilöstöäsi, asiakkaitasi tai jos tuotteesi tarvitsee oman pakkauksen, on sydänrasia helppo kustomoida jokaiseen tilanteeseen sopivaksi.

Sopivia kaiverrusaiheita voi olla esimerkiksi

  • Valokuvakaiverrus henkilöstöstä
  • Valokuvakaiverrus tuotannosta / toimitiloista
  • Logomerkkaus kanteen
  • Rasiaan pakatun tuotteen kuva ja tekstiä
  • Tekstitervehdys
  • mainostoimiston luoma kuviointi

Lisäksi rasian kansi voidaan läpileikata mosaiikkimaisesti tai jollain muulla kuviolla.
Saitko idean? Lähetä se meille alla olevalla lomakkeella ja katsotaan miten se voitaisiin toteuttaa!

Error: Contact form not found.