Puinen perhorasia

Puinen perhorasia käyttöön sekä lahjaksi

Alusta saakka perhorasiat ovat olleet iso osa tuotantoamme. Niitä valmistetaan myymälöihin myyntiin, eri tuotemerkeille ja myös mittatilauksesta yksittäiskappaleina. Viimeisin perhorasia mallistomme on vuodelta 2015, jota yhä täydennetään. Rasiat ovat suunniteltu käyttö edellä, eli ne ovat kestäviä mutta samalla niiden mallit ovat suunniteltu sopimaan erilaisiin taskuihin mukaan. Malliston isommasta päästä löytyy perhojen säilyytämiseen tarkoitettuja rasioita ja salkkuja.

Kaikki rasiat ovat tilattavissa Kalastamon verkkokauppamme kautta. Jos etsit kustomoitua rasiaa tai salkkua, olethan yhteydessä vaikkapa yhteydenottolomakkeen kautta.

Jos haluat tilata perhorasioita liikelahjoiksi, lähetä tarjouspyyntö täältä!

Perhorasia tasku18Tasku18 -perhorasia

Tasku18 on nimensä mukaisesti ohut rasia, joka mahtuu hyvin mukaan kalareissuille takin tai liivin taskuun. Nimensä puolesta se tarkoittaa, että rasian sisäsyvyys on 18mm.

Saatavilla myös tasku18 -rasian pikkuveli, tasku13. Molemmat rasiat valmistetaan lämpökäsitellystä, kotimaisesta koivusta.
Tasku18 kalastamossa Tasku13 kalastamossa

 

perhorasia lohiperhorasiaLohiperhorasia

Lohiperhorasia on mitoiltaan samanlainen kuin tasku13 ja 18, mutta sen sisäsyvyys on suurempi. Tällöin rasiaan mahtuu suurempia perhoja ilman, että niiden siivet taittuvat.

Lohiperhorasia kalastamossa

 

 

uistinrasiaKolmen uistimen rasia

Myös viehekalastajalle löytyy sopiva rasia. Kolmelle uistimelle tarkoitettuja rasioita on kaksi.

Uistinrasioita valmistamme myös mittatilauksesta.

 

 

 

Perhojen säilytysrasia

Lämpökäsitellystä koivusta valmistettu säilytysrasia on massiivinen tapaus. Mitoiltaan se on 25 senttiä kanttiinsa, syvyyttä löytyy 2,5cm sekä pohjasta että kannesta. Tämä on rasia, joka täyttyy perhoilla talvisina iltoina ja josta täytetään muut rasiat ongelle lähdettäessä.

Perhojen säilytysrasia kalastamossa

 

perhorasia pintaperhoillePuinen pintaperhorasia

Pinturirasia kuudella lokerolla, valmistettuna lämpökäsitellystä koivusta. Rasia on pienikokoinen kuten taskurasiatkin, joten se mahtuu hyvin takin tai liivin taskuun.

Pintaperhorasia kalastamossa

 

 

Perhorasia pintaperhoilleKaksipuoleinen pintaperhorasia

Kahdelta puolelta aukeava pinturirasia, jossa yhteensä 12 lokeroa. Rasia, johon on helppo pakata pinturit kalareissulle vaikkapa kalapaikkojen mukaan.

Kaksipuoleinen pintaperhorasia kalastamossa

 

 

Kaikkiin rasioihin jokikaiverrus!

karttakaiverrusJokainen meillä valmistettu perhorasia voidaan koristella jokikaiverruksella. Tällähetkellä on valittavissa 12 erilaista jokikaiverrusta Suomesta, Ruotsista, Norjasta sekä Islannista.

Lähetä tarjouspyyntö perhorasioista!