Puiset kansiot

Pidä paperit järjestyksessä puisessa kansiossa!

Kotimainen koivuvaneri, tarkemmin sanottuna ohutviiluvaneri on kaunista sekä kestävää materiaalia. Sitä voidaan työstää laserleikkaamalla lähes miten tahansa – saaden uskomattomia tuotteita aikaiseksi.

Nämä kansiot on valmistettu Koskisen Oy:n ohutviiluvanerista, jonka paksuus on 4mm. Vaneri koostuu yhteensä viidestä ristiinliimatusta viilusta, joka antaa sille erityisen hyvän kestävyyden. 

Kansioiden sarana on toteutettu elosarana -tekniikalla leikkaamalla viiltoja laserilla. Näin vanerista saadaan taipuisa. Kansiot toimivatkin kuten muovisetkin kansiot ja niiden kansi pysyy suljettuna, silloin kun sen kuuluukin pysyä.

Kansiot on kustomoitavissa lasermerkatulla logolla, nimellä tai vaikka sloganilla. Kaiverrukset tehdään täällä meillä pajalla, joten etukannen sijaan merkkaus voidaan toteuttaa joustavasti ja nopeasti myös muualle, esimerkiksi sisä- tai takakanteen. Valokuvankin kaivertaminen on mahdollista!

 

Toistaiseksi kansioista on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa. A4 ja A5 -koon kansioihin mahtuu molempiin noin 250 sivua.

Lähtökohtaisesti kansiot toimitetaan tyhjinä. Halutessanne tarjoamme kansiot myös valmiilla papereilla sekä valokuvataskuilla.

 Pyydä tarjous sähköpostilla!

 

Hintaesimerkkejä

A4 kansio                                          A5 kansio 

42,50 € / 10kpl                                 35,50 € / 10kpl
38,50 € / 25kpl                                 32,25 € / 25kpl
34,50 € / 50kpl                                 29,85 € / 50kpl

Logokaiverrus 2,50 € / kpl 
Valokuvakaiverrus   25,00 € / kpl

Hintoihin lisätään alv.

Muista myös puiset käyntikortit

Samasta koskisen ohutviilusta, tosin ohuemmasta sellaisesta, valmistamme myös puisia käyntikortteja. Ne ovat mainio kaveri puisen kansion kanssa, sillä molemmat jättää asiakkaaseen hienon muistijäljen. Tutustu käyntikortteihin täällä!

Paljonko kansiot maksavat?

Lue lisää

Kansioita toimitetaan asiakkaan tarpeen mukaisesti. Porrastettuja tilausmääriä ei ole vaan teemme tarjouksen aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kuluttajahinnat löydät verkkokaupastamme.

Tarvitsisin kansioita useammalle henkilölle

Lue lisää

Kansioihin onnistuu nimikoinnit helposti laseroinnilla. Laserkaiverrus voi olla vaikkapa logonne + nimikointi kansion kannessa.

Haluaisimme kansioon valmiiksi esimerkiksi kalenterin ja muistiinpanosivuja

Lue lisää

Kerro tarpeestanne tarjouspyynnössä. Teemme tarjouksen toiveidenne mukaisesti.

Miten aineisto pitäisi toimittaa?

Lue lisää

Voitte toimittaa saman aineiston jonka olette saaneet mainostoimistostanne. Ainoa muutos joka aineistoon täytyy tehdä on sen muuttaminen harmaasävyiseksi, joka on meidän hommia.

Suosittelemme toimittamaan aineiston pdf -muodossa ja vektorigrafiikkana, jotta kaiverruksesta saadaan mahdollisimman terävä. Toki bittikartoistakin onnistuu. Nimikoinnit ei tarvitse olla kuvina, nimilistaus sähköpostissa riittää. Tarvittaessa valmistamme myös aineiston annettujen ohjeiden mukaan.

Mikä on kansioiden toimitusaika?

Lue lisää

Yleinen toimitusaikamme on noin kaksi viikkoa tilauksesta. Kuitenkin toimitusaika vaihtelee hieman tilauksenne ja senhetkisen sesongin mukaisesti. Ilmoitamme toimitusajan tarjouksessa.

Soita meille

040 755 3825

lähetä sähköpostia

juho@valkila.net

4 + 5 =