fbpx

Puiset kansiot

Pidä paperit järjestyksessä puisessa kansiossa!

Kotimainen koivuvaneri, tarkemmin sanottuna ohutviiluvaneri on kaunista sekä kestävää materiaalia. Sitä voidaan työstää laserleikkaamalla lähes miten tahansa – saaden uskomattomia tuotteita aikaiseksi.

Nämä kansiot on valmistettu Koskisen Oy:n ohutviiluvanerista, jonka paksuus on 4mm. Vaneri koostuu yhteensä viidestä ristiinliimatusta viilusta, joka antaa sille erityisen hyvän kestävyyden. 

Kansioiden sarana on toteutettu elosarana -tekniikalla leikkaamalla viiltoja laserilla. Näin vanerista saadaan taipuisa. Kansiot toimivatkin kuten muovisetkin kansiot ja niiden kansi pysyy suljettuna, silloin kun sen kuuluukin pysyä.

 Kansiot on lasermerkittävissä vaikkapa logolla, nimellä tai miksei vaikka sloganilla. Paikka kaiverruksille yleensä löytyy kannesta, mutta koska valmistamme kannet alkusta loppuun, voidaan kaiverruksen paikka määritellä muuallekin, kuten vaikka sisäkanteen. Miksei kanteen saisi vaikkapa valokuvaa, jos niin halutaan.

Toistaiseksi kansioista on saatavilla kaksi eri vaihtoehtoa. A4 ja A5 -koon kansioihin mahtuu molempiin noin 250 sivua.

Lähtökohtaisesti kansiot toimitetaan tyhjinä, mutta yhteistyökumppaneidemme avulla tulemme tarjoamaan kansioita myös valmiilla papereilla ja valokuvataskuilla.  

 

 

Muista myös puiset käyntikortit

Samasta koskisen ohutviilusta, tosin ohuemmasta sellaisesta, valmistamme myös puisia käyntikortteja. Ne ovat mainio kaveri puisen kansion kanssa, sillä molemmat jättää asiakkaaseen hienon muistijäljen. Tutustu käyntikortteihin täällä!

Paljonko kansiot maksavat?

Lue lisää

Kansioita toimitetaan asiakkaan tarpeen mukaisesti. Porrastettuja tilausmääriä ei ole vaan teemme tarjouksen aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kuluttajahinnat löydät verkkokaupastamme.

Tarvitsisin kansioita useammalle henkilölle

Lue lisää

Kansioihin onnistuu nimikoinnit helposti laseroinnilla. Laserkaiverrus voi olla vaikkapa logonne + nimikointi kansion kannessa.

Haluaisimme kansioon valmiiksi esimerkiksi kalenterin ja muistiinpanosivuja

Lue lisää

Kerro tarpeestanne tarjouspyynnössä. Teemme tarjouksen toiveidenne mukaisesti.

Miten aineisto pitäisi toimittaa?

Lue lisää

Voitte toimittaa saman aineiston jonka olette saaneet mainostoimistostanne. Ainoa muutos joka aineistoon täytyy tehdä on sen muuttaminen harmaasävyiseksi, joka on meidän hommia.

Suosittelemme toimittamaan aineiston pdf -muodossa ja vektorigrafiikkana, jotta kaiverruksesta saadaan mahdollisimman terävä. Toki bittikartoistakin onnistuu. Nimikoinnit ei tarvitse olla kuvina, nimilistaus sähköpostissa riittää. Tarvittaessa valmistamme myös aineiston annettujen ohjeiden mukaan.

Mikä on kansioiden toimitusaika?

Lue lisää

Yleinen toimitusaikamme on noin kaksi viikkoa tilauksesta. Kuitenkin toimitusaika vaihtelee hieman tilauksenne ja senhetkisen sesongin mukaisesti. Ilmoitamme toimitusajan tarjouksessa.

Soita meille

040 755 3825

lähetä sähköpostia

juho@valkila.net

15 + 3 =