fbpx

Puiset käyntikortit

Puisilla käyntikorteilla erotut 

 

Maailma on muuttunut paljon sitten viime vuosituhannen, ja se tulee muuttumaan entistä enemmän digitaalisemmaksi tulevina vuosina. Se näkyy varsinkin kaikessa yritysten tulosteissa, kuten laskuissa, esitteissä ja tarjouksissa. Mutta aina joskus tapaat jonkun, jolle haluat ehdottomasti jättää jotain, jolla saat itsesi painautumaan hänen mieleensä. Silloin ei auta käteen kirjoitettu nettisivuosoite tai Twitterin käyttäjätunnus, vaan henkilön pitää muistaa juuri se objekti, jossa sinut mainitaan. Siksi puiset käyntikortit ovat meillä valikoimissa. Kun asiakkaasi saa sellaisen hyppysiinsä, hän tutkii sitä, pyörittelee käsissään, haistaa sitä: on se puuta.

Suomalainen innovaatio, koivusta valmistettu ohutviiluvaneri tunnetaan paremmin lentokonevanerina. Ohutviilua on käytetty juurikin pienoismallien valmistamiseen. Ja käytetään toki edelleenkin – joskin muitakin käyttökohteita on tullut rinnalle.

Meillä puiset käyntikortit valmistetaan laserilla. Niihin ei siis upoteta ylimääräisiä väriaineita tai muita kemikaaleja. Kortit merkataan ja leikataan muotoonsa laserilla, jonka jälkeen jokainen kortti viimeistellään koneellisesti sekä käsin saamaan lopullinen silauksensa.

Koska korttien kaiverrus tapahtuu tietokoneellisesti, toimimme mieluusti yhteistyössä mainostoimistonne kanssa. Tällöin saadaan varmuus siitä, että käyntikorteissa käytetään haluamaanne graafista ohjeistusta. Totta kai myös itse valmistamme korttien ulkoasun, mikäli lähetätte logonne ja haluamanne tiedot meille.

Käyntikortteja ei tarvitse tilata kerralla tuhatmäärin. Riittää, että tilauksen määrä on 100 korttia per yhteystieto. Säilömme käyntikorttien tiedostot järjestelmässämme turvallisesti, ja näin meillä on valmius myös valmistaa kortteja lisää tarpeen mukaan.

Myös käyntikorttikotelot

Puinen käyntikorttikotelo on varustettu nahkasaranalla, jolloin se on helppo avata ja sulkea. Se myös pitää kotelon hyvin suljettuna, eikä kortit pääse kotelosta pois. Kotelo on suunniteltu noin parille kymmenelle kortille, jotta sitä on helppo kuljettaa mukana.

Paljonko kortit maksavat?

Lue lisää

Käyntikorttien minimitilausmäärä on 100kpl. 
100kpl a’ 1,20 €
500kpl a’ 1,11 €
Toisen puolen kaiverrus + 0,15 €
Yli 500kpl tilaukset tarjouksen mukaan.
Käyntikorttikotelo yksittäin 19,50 € sisältäen logomerkkauksen. Hinnat alv 0%.

Tarvitsisin kortteja useammalle henkilölle

Lue lisää

Voitte jakaa tilauksen useammalle henkilölle ja pyytää tarjouksen kokonaismäärän mukaan. Rajoite on 100kpl kortteja per yhteystiedot.

Tarvitsemme kortteihin qr -koodin

Lue lisää

Ne onnistuvat kyllä. Tosin qr -koodit kannattaa tehdä mahdollisimman isona, koska eri kamerat pystyvät tulkitsemaan kuviota erilailla. Usein qr -koodi on tehty yksin toiselle puolelle, yhteystiedot toiselle. Tämä ei tosin estä esimerkiksi muutamaa tekstiriviä qr -koodin ylä tai alapuolella.

Miten aineisto pitäisi toimittaa?

Lue lisää

Voit toimittaa aivan saman aineiston, mitä olette käyttäneet pahvisissa korteissa. Ainoa muutos joka aineistoon täytyy tehdä on sen muuttaminen harmaasävyiseksi, jonka muuttaminen kuuluu meille.

Suosittelemme toimittamaan aineiston pdf -muodossa ja vektorigrafiikkana, jotta kaiverruksesta saadaan mahdollisimman terävä. Tarvittaessa valmistamme myös aineiston annettujen ohjeiden mukaan.

Mikä on korttien toimitusaika?

Lue lisää

Yleinen toimitusaikamme on noin kaksi viikkoa tilauksesta. Kuitenkin pienimmät käyntikorttitilaukset valmistamme yleensä ns. “välitöinä” jolloin kortteja saattaa saada nopeastikin muutaman päivän varoajalla. Kannattaa tiedustella toimitusaikaa tilauksen yhteydessä.

Soita meille

040 755 3825

lähetä sähköpostia

juho@valkila.net

7 + 8 =

Tosi ohuita käyntikortteja

Pääasiassa käytämme 1mm ohutviilua, mutta saatavilla on myös 0,8mm ja 0,6mm ohutviilusta valmistettuja kortteja. Nämä kortit kestävät käyttöä samalla lailla kuin millisetkin kortit.

Paljonko tosi ohuet kortit maksavat?

Lue lisää

0,8mm hinnat
100kpl a’ 1,25€
500kpl a’ 1,16€

0,6mm hinnat
100kpl a’ 1,30 €
500kpl a’ 1,21 €
Toisen puolen kaiverrus + 0,15€
Yli 500kpl tilaukset tarjouksen mukaan.

Onnistuuko kaksipuoleiset kortit?

Lue lisää

Onnistuvat, mutta koska puuta on näissä korteissa vähemmän, kaksipuoleisista korteista ei tule ihan niin tummia kaiverruksia kuin tavallisista millin paksuisista korteista

Entäs qr -koodit?

Lue lisää

Sinänsä qr -koodien kaiverruksessa ohuisiin kortteihin ei ole ongelmaa, mutta kaksipuoleisina kortteina ne eivät välttämättä toimi. Tämä johtuu siitä, että koodi toimiakseen vaatii tumman kaiverruksen, ja näin ohuissa korteissa paistaa päivä helposti läpi.

Voidaanko kortit muotoilla vaikka pyöreiksi?

Lue lisää

Kyllä voidaan. Oletuksena käyntikortit ovat suorakaiteen muotoisia ja kooltaan 90x50mm. Erikoisemmista muodoista ja mitoista pyydä tarjous esikseen.