Promootiotuotteet

Kaiverramme viestisi puupinnalle

Jokainen yritys tarvitsee tänä päivänä viestintää toiminnastaan sekä toimintansa markkinointia. On myös merkitystä miten viestii – sillä yksi mahdollisuus erottua kilpailijoista on kaivertaa viesti kotimaiselle puutuotteelle.

Laserkaiverrus on tarkkaa ja työstöä, sillä laitteistollamme onnistuu vaikkapa valokuvan kaiverrus puulle. 

Kotimainen, puinen promootiotuote viestii kestävästä kehityksestä sekä ekologisuudesta. Käyttämällä puista tuotetta viestit samalla näiden teemojen puolesta.

Valikoimistamme löytyvät jo valmiina lahjakortit, kutsukortit ja muut tuotteet, kuten avaimenperät, parkkikiekot, lasinaluset ja jääkaappimagneetit. Nämä kaikki voidaan valmistaa muokattuna sopivaksi imagoonne ja viestiinne. Valikomissamme on useita puulaatuja ja lisäksi kotimaista koivuvanereita.

Tuotteitamme hyödyntävät yritykset useilta eri aloilta suuryrityksistä mikriyrityksiin. Tuotteitamme on käytetty myös lukuisissa vaalikampanjoissa vuosien varrella.

 

Puiset kortit

Myytpä lahjakortteja tai lähetätpä kutsuja yrityksesi tilaisuuteen, puista korttia tutkitaan ja hypistellään tarkasti – sen luonnollista tuoksua jopa haistetaan.

Puiset jakotavarat

Tarvitsetpa messuille, avajaisiin tai vaikkapa vaaleihin jakotavaraa, yhdistä viestisi johonkin käyttöesineeseen. Tuote jää käyttöön, ja viestisi siinä säilyy pitkään.

omasta ideasta tuotteeksi

Onko teillä ajatus omaksi promootiotuotteeksi? Älä epäroi vaan ota yhteyttä! Kerro meille ideasi ja katsotaan, miten se saataisiin toteutettua.

8 + 8 =

Kortit

Lue lisää

Puisia kortteja on mahdollista valmistaa lähes mistä puumateriaalista tahansa. Pääasiassa käytämme Koskisen koivuvaneria tai lämpökäsiteltyä puuta.

Korttien minimitilaus 100kpl.

Voiveitset

Lue lisää

voiveitsi on klassikko markkinointimateriaalina, sillä se on jatkuvasti käytössä. Voiveitsi löytää paikkansa voirasian kannen päällä ja on näin aina esillä, kun tie jääkaapille vie.

Minimitilausmäärä 250kpl

Avaimenperät ja jääkaappimagneetit

Lue lisää

Työstämme logostanne tuotteen, joka löytää tiensä asiakkaan taskuun tai jääkaapin oveen. Nämä ovat helppoja jakaa messuille, sillä nämä tuotteet eivät vie paljon tilaa.

Minimitilaus 250kpl.

Toteutamme ideanne

Lue lisää

Pitäisikö markkinointi kohdistaa tietylle ryhmälle? Olemme valmistaneet metsäalalle relaskooppeja, Laihialaisille puisia, venytettyjä pennejä, vaikka mitä. Kerro meille ideasi vaikka tällä lomakkeella, niin katsotaan miten saamme ideanne toteutettua!

olemme asiakaslähtöisiä

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Siksi pyrimme toteuttamaan tuotteet toiveidenne mukaisesti, mutta kerromme reaaliteetit.

Joustavat tilausmäärät

Meiltä ei tarvitse tilata tuhansia kappaleita kerralla. Kanssamme asioit suoraan valmistajan kanssa, ja lasertyöstön ansiosta tilausmäärät ovat kohtuullisia.

Suunnitellaan yhdessä

Ota meidät mukaan jo silloin, kun suunnittelette tuotetta. Toimimme saumattomasti mainostoimistonne kanssa ja nopeutamme prosessia.

Osoite

Jaakontie 1, 39200 Kyröskoski

Soita meille

040 755 3825

laita sähköpostia

juho@valkila.net