Puinen valokuvataulu

Puuhun kaiverrettu valokuvataulu.

kaiverrettu valokuvataulu ylioppilaskuvastaKun etsit uniikkia lahjaa tärkeälle henkilölle, on puinen valokuvataulu varma valinta. Se on ajaton tuote ja oiva sisustuselementti. Lähes millainen valokuva sopii kaiverrettavaksi. Olemme tehneet kuvia hääpareista, vauvoista, lemmikeistä…maisemakuvia unohtamatta.

Valokuvataulu onnistuu lähes kaikenlaisista kuvista. Koska kaiverrukseen ei sinänsä tule värejä vaan polttoaste määrittelee sävyjen tummuuden, kannattaa valita kuva jossa ei ole kovin samankaltaisia värejä rinnakkain, kuten keltaista ja vihreää. Nämä ovat usein hankalia erotella toisistaan ja kaiverrus “puuroutuu” saman sävyiseksi koko matkalta. Suosittelemmekin lukemaan blogikirjoituksemme aiheesta ennen tilausta.

Myös vanhemmista mustavalkokuvista onnistuu valokuvakaiverrukset hyvin. Ne ovat joissain tapauksissa jopa helpommin työstettäviä kuvia kuin värikuvat, sillä mustavalkokuvien laatu ei heikkene niin paljoa, kuin värikuvien. Silti suosittelemme lähettämään värikuvat värillisinä, jotta saamme sävymuutokset tehtyä ennen kaiverrusta.

Toimitamme yhteensä kolmea erikokoista taulumallia.
Lankku (n. 200mm x 300mm) 75€ / kpl
Kehystetty neliö (300 x 300mm) 165 € / kpl
Kehystetty panoraama (600 x 300mm) 250 € / kpl

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Kaiverrettu valokuvataulu koulukuvastaLankku -mallin taulussa jätetään puun kuoren alta paljastuva pintapuu tekemään jokaisesta taulusta uniikki.

Kaikkiin tauluihin on myös mahdollista kaivertaa useampi kuva kerralla. Pyydä tällaisesta taulusta tarjous!

Hintoihin sisältyy haluttu rivi tekstiä, vaikkapa onnentoivotukset.

Koska valmistamme jokaisen taulun tilauksesta, numeroimme ja signeeraamme taulut sen takapuolelle. Jokaisesta taulusta toimitamme myös erillisen vedoskaiverruksen sähköpostitse ennen varsinaisen taulun kaiverrusta. Otathan huomioon, että vedoskaiverrus tehdään sellaiselle jätepalasella joka milloinkin sattuu olemaan ylimääräisenä, eli puun sävyaste, syyt ja puun kovuus saattavat vaikuttaa kaiverrukseen. Nämä seikat tosin otetaan huomioon kaiverrusta tehdessä.

Voit tilata valokuvataulun helposti lähettämällä tilauksesi sekä valokuvan alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen juho@valkila.net.

Error: Contact form not found.

Valokuvataulut ovat tilattavissa myös verkkokaupastamme!