Puinen ovikyltti

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Meillä kaivertamo tulee kokemaan tämän viikon aikana muutoksia, kun aion järjestää sen uuteen uskoon. Joulun jäljiltä kaivertamo on vielä kuin pommin jäljiltä.

Päätin siinä samalla myös uudistaa ovikyltin, jossa on aiemmin seissyt vain pelkästään yritykseni nimi ja kotisivujeni osoite. Lisäksi kun uusi logokin otettiin käyttöön jo vuosi sitten, oli jo aika antaa senkin näkyä jo ihan ovessakin.

Kaivelin laatikoitani, ja löysin sopivan kokoisen laudanpätkän lämpökäsiteltyä tervaleppää. Näytti siltä että tämä lauta oli alunperin tarkoitettu luonnonpuu leikkuulaudaksi, mutta jätetty sivuun koska se oli kovin kapea. Siitä tulisi hieno aukiolokyltti.

Koska meillä ei sinänsä myymälää tässä yhteydessä ole, päätin painottaa tuota ”laserkaivertamo” -titteliä kyltissä. Uusittu logomme löysi paikan vasemmasta laidasta ja oikealle jäi sitten hyvin tilaa aukioloajoille ja nettisivuosoitteille.

Yrityksen ovikyltti

Tälläistä kylttiä ei meillä vielä ollutkaan myynnissä. Bellapuodista löytyy hieman pienenpiä kylttejä naruripustuksella, mutta tälläiset aukiolokyltit ovat aina tilaustavaraa. Jos siis haluat oman yrityksesi ovelle tälläisen yksilöllisen kyltin, lähetä sähköpostia tai soita Juholle!

Puu ja laser yhdessä saavat aikaan hienoa jälkeä. Nykyaikaisilla laitteilla on mahdollista kaivertaa jopa valokuvia halutulle materiaalille. Toki kaiverrus eroaa painatuksesta varsinkin siinä, että värejähän ei voi kaivertaa. Kaiverretun logon tai valokuvan hauskuus piileekin siinä, että värit kaiverretaan sävyn tummuuden mukaisesti eri syvyyksiin. Painatuksista poiketen kaiverruksen voi tuntea!

PÄIVITYSTÄ 26.1.2017

Muutoinkin uudet tuulet puhaltavat. Tämän päivän (26.1.2017) olen kiivaasti päivittänyt kotisivujamme, jonne tämä blogi siirtyy sen vanhasta osoitteesta. Samoin yhteistyö Artesaanikaupan kanssa loppui vuodenvaihteessa, jonka vuoksi liikelahjojen kauppa siirtyy omille sivuillemme. Kalastamo ja Bellapuoti pysyy meillä edelleen kuluttajien verkkokauppana, joina ne ovat ansiokkaasti toimineetkin jo usean vuoden ajan.

Kotisivujen päivitystyö on vielä hieman kesken, koska samassa rytäkässä sivut siirrettiin palvelimelta toiselle. Datamarakatit saavat korjailla muutamia juttuja vielä ennenkuin kaikki on valmista ja sivut saadaan käyttöön kunnolla. Toivottavasti tämä tapahtuu jo nyt loppuviikon aikana. Mahdollisesti myös videomateriaalia on tulossa.

Toivottavasti löydätte kotisivuillemme ja blogiimme uudestaankin! Ja muistakaa tykätä  facebook -sivuistamme!