Kaipaatko tyylikästä ja kestävää kansiota arvokkaiden muistojen, tärkeiden papereiden tai vieraskirjan säilytykseen? Meiltä löydät laadukkaat puiset kansiot, jotka ovat valmistettu sertifioidusta koivu ohutviiluvanerista. Kansiot valmistetaan mekanismia lukuun ottamatta yhdestä osasta, joka tekee niistä erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Kansioon mahtuu noin 250 paperiarkkia, joten voit säilyttää tärkeitä papereita, kuten takuukuitteja, vakuutusasiakirjoja tai tilinpäätösraportteja kätevästi yhdessä paikassa.

Kansiot ovat saatavilla A4- ja A5-koossa, joten ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi valokuva-albumiksi tai vieraskirjaksi häihin, ristiäisiin ja muihin juhliin. Halutessasi voimme personoida kansiot nimikoinnilla, päiväyksillä, logomerkkauksella tai vaikka valokuvakaiverruksella. Personointi tehdään laserilla, joten lopputulos on laadukas ja kestävä.

Kestävyys ja pitkäikäisyys

Puukansiot ovat valmistettu ristiinliimatusta koivuviilusta, mikä tekee niistä erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Kansioihin mahtuu jopa 250 paperiarkkia, mikä tekee niistä ihanteellisia käytettäväksi toimistoissa tai kotona.

Ekologisuus

Puukansiot ovat ekologinen vaihtoehto muovisille kansioille. Ne on valmistettu kestävistä ja uusiutuvista materiaaleista, joten ne eivät edistä muovisaasteen kasvavaa ongelmaa valtamerissämme. Lisäksi ne kestävät kauemmin kuin muoviset vastineensa – ja koivun luonnollisuus tekee kansioista kauniin!

 

 

Nämä puiset kansiot ovat erinomainen tapa säilyttää tärkeitä muistoja ja papereita tyylikkäästi ja kestävästi. Tilaa omasi jo tänään!