Perhokalastus on hieno harrastus, joka vaatii erilaisia varusteita. Yksi tärkeimmistä varusteista on perhorasia, jossa säilytetään erilaiset perhot. Jos sinulla on mies lähipiirissäsi, joka on intohimoinen kalastaja, mikä olisi parempi lahjaidea kuin laadukas ja tyylikäs perhorasia?

Lämpökäsitellystä haavasta valmistetut puiset perhorasiat ovat erinomainen valinta miehille, jotka arvostavat laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita. Puinen perhorasia on paitsi käytännöllinen tarvike, myös tyylikäs lahjaidea. Lämpökäsittely tekee haavapuusta erittäin kestävän ja kosteutta kestävän materiaalin, joka sopii täydellisesti perhorasioihin. Puiset perhorasiat ovat myös helppoja personoida omalla nimellä tai valokuvalla, jolloin ne ovat entistäkin persoonallisempia.

 

Lisäksi, lämpökäsitellystä haapapuusta valmistetut perhorasiat ovat kevyitä ja helppoja kuljettaa mukana kalastusreissuilla. Ne ovat myös erittäin käytännöllisiä, sillä ne on suunniteltu käyttötilanteen mukaan, ja meidän laajasta mallistosta löydät rasioita eri kokoisina ja eri tarkoituksiin.

Lahjaksi annettava perhorasia voi olla myös erittäin tyylikäs. Lämpökäsitelty haapapuu antaa perhorasioille kauniin tumman ja lämpimän sävyn, joka on sopiva kaikkiin tilanteisiin. Puinen perhorasia on myös tyylikäs lisä kalastusvarusteisiin, joka erottuu muista kalastusvarusteista.

Personointi on myös tärkeä tekijä lahjaideassa. Puisiin perhorasioihin on mahdollista saada nimikointi ja päiväys, jolloin ne ovat entistäkin persoonallisempia. Lisäksi voit valita karttakaiverruksen jostain erityisestä paikasta, kuten vaikkapa tenojoesta. 

 

Erikoistilauksesta onnistuu myös valokuvakaiverrukset rasian kanteen, jolloin lahja on entistäkin henkilökohtaisempi ja ainutlaatuisempi.

Perhorasiat ovat saatavilla verkkokaupassamme! Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri oikea rasia. Huomioithan, että personoitavien rasioiden toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta, eli toimi hyvissä ajoin!

Voit myös tehdä tilauksen sähköpostitse osoitteeseen juho@valkila.net, jos haluat tiedustella erilaisia personointimahdollisuuksia, kuten vaikkapa valokuvakaiverrusta rasian kanteen.