Hotel Swan on kotimainen jännityssarja, joka starttaa Cmore -palvelussa 20.02.2020. Sarjan miljöö on kuvitteellinen hotelli Swan, joka on sisustettu täyteen kotimaisilla designtuotteilla.

Saimme viime kesänä yhteydenoton sarjan kuvauksista, jossa haluttiin hotelliin käyttöön heidän graafisen aineiston pohjalta valmistetut puiset ovikortit. Lähdimme projektiin mukaan avoimin mielin ja samalla innoissamme. Valmistimme kortit ja pian jo saimmekin palautetta, että kortit ovat erinomaiset ja kuvaustiimi oli niihin tyytyväinen.

Puiset ovikortit vilahtelevatkin sarjan läpi niin hotellin respan vadilla kuin hotellin asukkaiden hyppysissä.

 

Kotimainen, koivusta valmistettu ohutviiluvaneri taipuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja ovikorttien lisäksi siitä onkin mahdollista valmistaa esimerkiksi puisia käyntikortteja, joita meillä onkin tuotannossa jatkuvasti. Tilaa oma 100kpl erä puisia käyntikortteja täältä: https://valkila.net/tuote/puiset-kayntikortit-100kpl/ tai pyydä tarjous sähköpostilla tai chatilla.

 

Tämän kevään uutuutena tulemme tarjoamaan ohutviilu kortteja entistä laajemmin markkinointitarkoituksiin. Niistä tietoa on tulossa vähän myöhemmin:)

TILAA YRITYKSELLESI PUISET KÄYNTIKORTIT HELPOSTI TÄSTÄ!
Tai pyydä tarjous sivun chatin kautta, sähköpostilla juho@valkila.net tai soittamalla 040 755 3825!

Meiltä 100kpl puisia käyntikortteja helposti verkkokaupasta, tilaa omasi tästä!