Puiset kyltit ja kortit

Muutaman viime vuoden aikana maailma on muuttunut paljon, samoin on muuttunut myös käyntikorttien käyttö. Enää niitä ei jaeta niin paljoa kuin ennen vaan yhteystiedot etsitään käsiin netin avustuksella.

Tämä on osittain myös tarkoittanut sitä, että käyntikorteista halutaan yhä persoonallisempia, iskevämpiä. Käyntikortti on tuote, jolla halutaan jäädä mieleen ja joka halutaan säilytettävän.

Meiltä saat hankittua yrityksellesi puiset käyntikortit. Toimitamme niitä ohutviiluvanerille kaiverrettuna, joista ohuimmat taipuvat kuin pahvi. Saatavilla on myös kortit yksi- tai kaksipuoleisina.

Lähetä tarjouspyyntö käyntikorteista!

Puiset kyltit

Toimitamme puisia kylttejä sekä sisä- että ulkotiloihin useammalla eri tavalla valistettuina.

  • Suuret opastekyltit
  • Ovikyltit
  • Postilaatikkokyltit
  • Nimineulat

Kyltit ovat myös valmistettavissa usealla erilaisella tavalla. Varsinkin suurissa, ulos sään armoille sijoitettavissa kylteissä suosittelemme lämpökäsiteltyä tai harmaantunutta pohjapuuta, johon laserilla leikataan haluttu teksti vaaleasta vanerista. Tällöin kyltti kestää muuttuvaa säätä paremmin eikä teksti haalene, kuten tavallisen laserkaiverruksen kanssa voisi tapahtua.

Sisätiloihin ja katoksen alle sijoitettavat kyltit sen sijaan voidaan valmistaa helposti kuvan mukaisesti lasermerkkaamalla.

Puun lisäksi valmistamme kylttejä myös kaksikerrosmuovista sekä pinnoitetusta alumiinista!

Lähetä tarjouspyyntö kylteistä!

 Qr-koodi puulle

Qr -koodi on kuin viivakoodi, mutta siihen voi tallentaa erilaista ja huomattavasti enemmän dataa. Se on luettavissa suoraan puhelimeen ladattavilla, ilmaisilla ohjelmilla.

Halutessasi voit korvata vaikkapa logosi Qr -koodilla käyntikorteissasi ja sisällyttää korttiin puhelinnumerosi tai vaikkapa linkin kotisivuillesi!

Puulle kaiverrettuna qr -koodi toimii samalla lailla kuin paperillekin painettuna. Voit avata viereisen kuvan suuremmaksi ja skannata koodin siitä.

Tälläiset koodikortit toimivat mainiosti myös menekinedistämistarkoituksessa, vaikkapa lasinalusina.