Jälleenmyyjille

Verkkokaupat ja lahjatavaramyymälät

Olemme erikoistuneet käyttämään puuta monipuolisesti, modernilla laitteistolla mutta perinteisesti käsin viimeistellen. Tuotantotapamme mahdollistaa korkealaatuisten puutuotteiden valmistuksen kilpailukykyiseen hintaan.

Toimitamme tuotteita jälleenmyyntiin laajalla repertuaalilla ja sesonkiin sopivasti. Meiltä onnistuu aina myös kustomoidut tuotteet jälleenmyyntiin oman valikoimamme lisäksi! 

Tilaukset ja tiedustelut: juho@valkila.net ja 0407553825.
Meidät tavoittaa hyvin myös sosiaalisten medioiden yksityisviestien kautta.

Perhorasiat

Oma perhorasiamallistomme kattaa yli 10 eri käyttötarkoitukseen suunniteltua rasiaa. Rasiat ovat valmistettu lämpökäsitellystä puusta, jonka asiosta niiden käyttöikä on pitkä ja lisäksi ne ovat kevyitä.

Rasiat ovat suunniteltu käytettäviksi. Malliston pienimmät rasiat mahtuvat takin taskuun mukaan kalareissuille ja suurimmat laukkuun. Olemme valmistaneet myös perhosalkkuja.

Rasiat ovat koristeltavissa jokikarttakaiverruksilla, joita valikoimistamme löytyy jo lähes 20 erilaista. Myös nimikoinit onnistuvat.

Puiset taulut

 

Puulle voi kaivertaa lähes mitä vain. Perhorasioista tutut jokikaiverrukset onnistuvat myös suuremmille tauluille.

Valmistamme myös paikkakuntatauluja karttojen pohjalta. Voit siis teettää taulun vaikkapa omasta kotipaikkakunnastasi.

Puulle onnistuvat myöskin valokuvakaiverrukset.

 

Valmistamme tauluja useissa eri koossa, pienimmillään 30x20cm (A4) ja suurimmillään 85x40cm.

 

Kakkukoristeet ja muut juhlatuotteet

Valmistamme ohutviiluvanerista kakkukoristeita joko valmiista malleista tai kustomoidusti oman nimen mukaan.

Meiltä myös juhliin

– Kyltit
– Taulut
– Kortit
– Lahjalaatikot

Asiakascase: Paskakauppa

Yhtenä helmikuisena päivänä meillä oli jäänyt yli noin sata paistinlastaa aiemmasta tilauksesta. Hetken pohdittuamme päätimme tarjota niitä Paskakaupalle, joka oli aiemmin noussut koko maan tietoisuuteen erikoisilla tuotteillaan.

Paistinlastat tarjottiin Paskakaupalle mahdollisuudella kaivertaa oma teksti niiden varteen. Pian jo tulikin aineisto: “Ei se miltään maistu kuitenkaan”. Ensimmäisen toimituksen jälkeen  tulikin sitten kiire jo valmistaa seuraava erä.

Pian Paskakauppa jo halusikin muita tuotteita, kuten ovikylttejä, joulukuusen koristeita, kakkukoristeita, pastakauhoja.. Kaikenlaista.

Pienetä ideasta ja ehdotuksesta voi löytyä suurikin yhteistyö.

Tilaus- ja aineisto-ohje

Voit lähettää tarjouspyynnön helposti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juho@valkila.net

Liitä mukaan logosi painokelpoisessa muodossa ja kirjoita viestikenttään tuotteet jotka haluat tilata sekä ajattelemasi tilausmäärä. Saat paluuviestissä tarjouksen ja vedoksen tuotteesta.

Jos haluat tiedustella tuotteista tai sinulla on muuta kysyttävää, voit käyttää sivun oikeasta laidasta löytyvää chattia tai lähettää sähköpostia yllä olevaan osoitteeseen tai soittaa 040 755 3825.

I

Osoite

Heiskankuja 1, 39100 Hämeenkyrö

Soita meille

sähköposti