Alihankinta

Valmistamme Osmia Oy:n tuoksukynttilöiden puiset kannet

Laser on tehokas ja nopea laite, joka on meillä korvannut osan puusepän töistä vuodesta 2009. Aivan alusta saakka se on suorittanut osien leikkauksia, tehnyt upotusmerkkauksia ja muita soveltavia töitä muun tuotantomme tueksi. Voimme suorittaa sillä myös alihankintaa, kuten kaikilla muillakin laitteillamme.

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden teettää osan tai kokonaisen tuotteen laserilla. Laserimme on ns. pienteholaser, jonka työstömateriaaleiksi sopivat puu, nahka, kankaat ja muovi sekä lisäksi pinnoitetut metallit merkintään.

Laserimme on parhaimmillaan kun vaaditaan erittäin tarkkaa merkkaus- ja leikkausjälkeä. Tyypillisimmillään valmistamme alihankintana koruja, kansia, vetimiä..

Tuotannossamme yhdistämme laserin perinteiseen käsityöhön. Esimerkiksi tuotteissa, joissa tarvitaan laseroinnin jälkeen vaikkapa liimausta, valmistamme liimaukseen sopivat työkalut ja jigit. Näin tuotteissamme säilyy käsityön jälki.

Alihankinta tuotannossamme pohjautuu tuotesuunnitteluun, prototyyppien valmistukseen sekä sarjatuotantoon. Riippuu tuotteen koosta ja tuotannon haastavuudesta sen kertatuotantomäärät.
Lue lisää laserin graafisista ominaisuuksista blogistamme.
Juho Valkila käsittelee silloin tällöin puun työstämistä laserilla henkilökohtaisessa blogissaan.