fbpx

Puiset käyntikortit – 100kpl

167,40 

Tilaa itsellesi puiset käyntikortit – niillä nimittäin erotut eduksesi!
Toimitamme kortit joko omasta aineistostasi tai keskustele asiasta kanssamme tilauksen yhteydessä.

Kuvaus

Puisilla käyntikorteilla erotut eduksesi, olitpa minkä alan tekijä tahansa. Valmistamme käyntikortit kotimaisesta ohutviiluvanerista, jota on saatavilla kolmessa eri paksuudessa. Yleisimmin käytämme yhden millin paksuista ohutviilua, joka on samalla kaikista tasalaatuisinta materiaalia. Toki ohuemmat taipuvat paremmin, mutta riskinä on aina “päivän paistaminen läpi” kaiverruksista.

Puiset käyntikortit laserkaiverretaan, joka tarkoittaa sitä että niihin ei saada aikaiseksi värejä. Kaiverrus tapahtuu tietokoneohjatusti graafisen tiedoston pohjalta, jolloin kaiverruksen tummuus määritellään tiedoston värisävyjen perusteella. Mitä tummempi fontti, sitä tummempi kaiverrus.

Valmistamme sekä yksi- että kaksipuoleisia käyntikortteja. Voit siis lähettää aineiston valmiiksi jompana kumpana.

Tarvitsetteko käyntikortit useammalle henkilölle kerralla? Minimitilausmäärämme on 100kpl per yheystieto. Lisäämällä yhteystietojen määrän ostoskoriin saatte myös päivitetyn hinnan.

AINEISTO-OHJE:
Pystymme kaivertamaan käyntikortit lähes millaisesta aineistosta tahansa, mutta suosittelemme vektoritiedostoa. Vektorigrafiikalla saadaan aikaiseksi huomattavasti terävämmät kaiverrukset, eikä bittikarttojen “pikselimössöt” tule niin helposti esille. Suosittelemme vektoritiedostoiksi pdf- tai eps muotoja. Lisäksi tiedostoissa on suositeltavaa olla tekstit muutettuna objekteiksi jotta fonttiepäselvyyksiltä vältyttäisiin. Annamme mielellämme lisäopastusta aineiston suhteen sähköpostitse juho@valkila.net tai puhelimitse 040 755 3825.

Puisten käyntikorttien toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksesta. Muista myös puinen käyntikorttikotelo!

Lisätiedot

Tilausmäärä

100kpl
200kpl
300kpl
500kpl
1000kpl