Pienet liikelahjat

Usein messuilla ja tapaamisissa jaetut pienet liikelahjat ovat sellaisia, joihin ei olla panostettu juurikaan. Ne ovat muovisia ja tuotu jostain kaukaa. Mutta entäs jos panostaisittekin kotimaisuuteen ja korkealaatuiseen kustomointiin, jolla tekisitte enemmän pesäeroa kilpailijoihinne?

Puinen muistitikkuPuinen muistitikku

Jaatko esitteitä tai muuta materiaalia? Anna ne asiakkaalle puisella muistitikulla!
Mallimme on pieni kuten tavallinenkin, muovinen, muistitikku. Tilaamme muistit suoraan tehtaalta, joten saatavilla on kapasiteettia yhdestä gigatavusta aina 64GB saakka. Muistitikut ovat logomerkittävissä.

 

 

Osmia tuoksukynttiläTuoksukynttilät

Valittavissa 9 erilaista tuoksua ja kanteen oma logo tai tervehdys!
Tuoksukynttilän valmistaa Helsinkiläinen Osmia Oy.

 

 

 

 

Puinen parkkikiekkoPuinen parkkikiekko

Parkkikiekon ei tarvitse olla enää sininen, sillä sen sääntely vapautettiin. Tämän vuoksi meiltä saa nyt puisia parkkikiekkoja omalla logolla!

Lähetä tarjouspyyntö!

 

 

 

Avaimenperä logollaPuiset avaimenperät

Lämpökäsitelty tervaleppä on melkoisen tasalaatuista ja kevyttä puutavaraa, josta valmistuu myös mainiot avaimenperät omalla kustomoinnilla. Avaimenperiin voidaan kaivertaa pelkkä logo,  mutta mukaan mahtuu myös slogan tai se voidaan suunnitella kokonaan logonne tai tuotteenne mukaisesti.  Myös kaksipuoleiset avaimenperät ovat helppo homma!

Avaimenperiä voidaan muotoilla myöskin läpileikkaamalla kuvioita.

 

 

 

 

Puiset lasinaluset

Lämpökäsitellystä tervalepästä valmistetut lasinaluset kiinnittävät pöydässä huomiota. Niihin on helppo lisätä oman logon lisäksi vaikkapa viesti tai tarjous asiakkaalle.

Lasinalusia voidaan toimittaa yksittäin sovittu määrä, tai telineessä, johon mahtuu 8 lasinalusta kerralla.

 

 

 

 

Puiset käyntikortitPuiset käyntikortit

Nykyisin käyntikortin rooli on muuttunut. Enää sitä ei jaeta jokaiselle vastaantulevalle mahdolliselle asiakkaalle, vaan se annetaan tapaamisen yhteydessä. Tällöin korostuu asiakkaasi mieleen jättämä muistijälki, jota puinen käyntikortti korostaa. Sitä haluaa käännellä ja taivutella, ihailla tasaista kaiverrusjälkeä. Lue lisää puisista käyntikorteistamme!

Liikelahjat ovat tuotteita, joita nykyisin annetaan vähemmän kuin ennen. Siksi niiden laatuun ja yksilöllisyyteen kannattaa panostaa.
Tutustu tuotteisimme myös verkkokaupassamme!

Lähetä tarjouspyyntö!

Error: Contact form not found.