Urheiluseuroille

Fanituotteiksi ja varainhankintaan

Vuodesta 2009 on yksi toimintamme kulmakivistä ollut urheiluseurojen kanssa toimiminen. Olemme valmistaneet tuotteita seuroille niin fanituotteiksi kuin varainhankintaankin.

Erikoisuutemme on seurojen logon mukaan muotoiltavat tuotteet. Ompa kyseessä avaimenperät, lasinaluset tai löylymittarit, ovat ne kaikki mahdollista muotoilla urheiluseuran tunnuksen mukaisesti. 

Tilaukset ja tiedustelut: juho@valkila.net ja 0407553825.
Meidät tavoittaa hyvin myös sosiaalisten medioiden yksityisviestien kautta.

Kanssamme toimitte aina suoraan valmistajan kanssa! Tuotteemme tarjoavat teille mahdollisuuden varainhankintaan tuotteilla, jotka jäävät käyttöön pitkäksi aikaa.

Asiakascase: Tampereen Ilves

Kaikki lähti meiltä jo yli 10 vuotta sitten. Ihailimme ilveksen logon muotoa ja pohdimme, pystyisikö sen leikkaamaan laserilla tarkasti. Ja pystyihän sen.

Pian oltiinkin jo otettu yhteyttä Ilvekseen ja löylymittareita alkoi valmistumaan.

Eikä mennyt kauaa, kun jo valmistimme heille logon muotoisia seinäkelloja ja joulukuusenkoristeita. Myöhemmin valikoimiin tulivat mukaan myös avaimenperät sekä lasinaluset.

 

Tuotteita löytyykin nyt ilves-kaupan valikoimista Nokia-Areenan myymälästä sekä Ilveksen verkkokaupasta.

MEILTÄ MYÖS PALKINNOT

Valmistamme puisia pokaaleita sekä mitaleita räätälöidysti. Kuten logon muotoisetkin tuotteet, myös palkinnot voidaan valmistaa asiakkaan toiveiden mukaiseen muotoon. 

 

Kysy lisää!

 

Tilaus- ja aineisto-ohje

Voit lähettää tarjouspyynnön helposti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juho@valkila.net

Liitä mukaan logosi painokelpoisessa muodossa ja kirjoita viestikenttään tuotteet jotka haluat tilata sekä ajattelemasi tilausmäärä. Saat paluuviestissä tarjouksen ja vedoksen tuotteesta.

Jos haluat tiedustella tuotteista tai sinulla on muuta kysyttävää, voit käyttää sivun oikeasta laidasta löytyvää chattia tai lähettää sähköpostia yllä olevaan osoitteeseen tai soittaa 040 755 3825.

I

Osoite

Heiskankuja 1, 39100 Hämeenkyrö

Soita meille

sähköposti